Sunday, September 26, 2010

پژوهشگران کانادایی کشف یک منظومه شمسی جدید را تایید کردند

پژوهشگران کانادایی شواهد جدیدی مبنی بر وجود یک سیاره عظیم جدید را یافته اند که در واقع یک منظومه شمسی جدید است.
حجم این سیاره عظیم هشت برابر اندازه سیاره مشتری ست.
گروهی از پژوهشگران کانادایی به ریاست دیوید لوفرنیر، فیزیکدان نجومی دانشگاه مونترال شواهد وجود یک سیاره عظیم را تایید کرده اند که به دور مدار یک ستاره خورشید مانند می چرخد.
آقای لوفرنیر گفته است ما در سال ٢٠٠٨ از وجود این توده سیاره جوان در نزدیکی یک ستاره خورشید مانند اطمینان داشتیم.
زمانی که آقای لوفرنیر و همکاران او در سال ٢٠٠٨ برای اولین بار این حجم آسمانی جدید را کشف کردند، به تحقیقات و مشاهده بیشتری نیاز داشتند تا اطمینان حاصل کنند این سیاره و خورشید آن با هم ارتباط دارند و به طور تصادفی در فضا قرارنگرفته اند.
این محققان از فن آوری انطباقی نوری با وضوح بالا دررصدخانه جمینی در شیلی استفاده کردند.
چرخش مداری این سیاره از ارتباط بین این دو حجم کهکشانی حکایت می کند و ارتباط این دو به این دلیل از اهمیت ویژه ای برخوردار است که این گروه پژوهشگران کانادایی، فاصله بین این سیاره و خورشید آن را سیصد برابر فاصله ١٥٠ میلیون کیلومتری زمین از خورشید ارزیابی کرده اند.
درشرایطی که این گروه از دانشمندان کانادا تحت تاثیر حجم بسیارعظیم این سیاره جدید قرار گرفته اند، فاصله این منظومه شمسی با ستاره میزبان آن توجه جدی آن ها را به خود جلب کرده است.
بنا به گفته این محققان، این سیاره که به تازه کشف شده، نمایانگرمنظومه جدیدی ست که با فاصله ای بسیار زیاد به دور خورشید خود می گردد.
اخترشناسان این منظومه شمسی جدید را 1RXS J160929.1-210524 نامگذاری کرده اند.
این پژوهشگر کانادایی و دو ستاره شناس دانشگاه تورنتو درمقاله ای در« نشریه شناخت فیزیک نجومی » تاکید کرده است که این سیاره جدید در واقع دور مدارنزدیک ترین ستاره به خود می گردد.
فاصله بسیار زیاد بین این سیاره و ستاره سبب شده که اخترشناسان دانشگاه تورنتو نسبت به منشاً حجم های آسمانی و شیوه های متفاوت آفرینش سیاره ها دیدگاه متفاوتی پیدا کنند.

Sunday, August 29, 2010

نجاره

زنه میره دکتر، ‌میگه: آقای دکتر من کنار رونم خال داره.
 دکتره میاد معاینه کنه، تا دست میزنه خاله پاک میشه
. چند وقت بعد دوباره همون زنه میاد،
 میگه: آقای دکتر من کنار رونم خال داره. 
بازم تا دکتره دست میماله، خاله پاک میشه.
 خلاصه چند بار این قضیه تکرار میشه،
 تا اینکه دکتره یه بار میگه: ببخشید خانم، شوهر شما نجاره؟
 زنه میگه: ‌آره،‌چطور مگه؟ دکتره میگه: بهش بگین ازین به بعد وقتی میخواد...، مدادشو از پشت گوشش ور داره

Friday, August 27, 2010

رییس کل بانک مرکزی: اسکناس 10 هزار تومانی که چیزی نیست، در اروپا اسکناس 750 هزار تومانی چاپ می شود!

محمود بهمنی در مصاحبه تلویزیونی گفت: " اسکناس 10 هزار تومانی که چیزی نیست، در اروپا اسکناس 750 هزار تومانی چاپ می شود! " سپس اضافه کرد : " در اروپا اسکناس 500 یورویی منتشر می شود که معادل 750 هزار تومان است. می بینید که اتفاقی هم آنجا نیفتاده، پس نگران نباشید! " البته بهمنی اشاره نکرد که 500 یورو 500 برابر یورو واحد پول اروپاست، اما 10 هزار تومان، 100 هزار برابر واحد پول ایران یعنی ریال است! این نکته ربطی به برابری نرخ ارز هم ندارد و مسئله ای کاملا داخلی است!

Wednesday, August 25, 2010

کاهش انتقال ویروس ایدز به تغییر راهبردهای پیشگیری و درمانی سازمان ملل منتهی می شود

همزمان با برگزاری کنفرانس بین المللی ایدز در وین، تحقیقات یک پژوهشگر کانادایی ثابت کرده است که کاهش جدی انتقال ویروس «اچ آی وی»، عامل تغییر بنیادین در راهبرد سیاست درمانی نهاد ویژه مبارزه با ایدز سازمان ملل شده است.
نتایج جدید پژوهش جدیدی که در بریتیش کلمبیا در کانادا انجام شده است از کاهش ۵۲ درصدی تعداد موارد ابتلا به ویروس «اچ آی وی» از سال ۱۹۹۶ تا سال ۲٠٠۹ در این استان و همچنین از کاهش جمعیت افرادی که از مواد مخدر وریدی استفاده می کنند، حکایت می کند.
پژوهشگران کانادایی دریافته اند که درمان ویروس «اچ آی وی» و بیماری ایدز با مخلوطی از داروها نه تنها برای بیماران کارساز بوده، بلکه میزان انتقال این ویروس و موارد جدید ابتلای افراد به ایدز را کاهش داده است.
نتایج این تحقیق روز یکشنبه (۱٨ ژوییه) و همزمان با اولین روز برگزاری کنفرانس بین المللی ایدز در وین، در نشریه «Lancet» منتشر شده است.
دکتر جولیو موتانر، محقق کانادایی و رئیس «انجمن بین المللی ایدز» گفته است: «تا زمانی که در بلند مدت واکسنی برای درمان ایدز پیدا شود ... بهترین راهکار برای توقف گسترش این بیماری فراگیر، تجویز مخلوطی از داروهای ضد ویروسی بسیار قوی به بیماران واجدالشرایط است.»
دکتر موتانر و همکاران وی در مرکز پژوهشی ایدز در دپارتمان علوم پزشکی دانشگاه بریتیش کلمبیا دریافته اند که بین سال های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۹، تعداد بیمارانی که تحت درمان داروهای ضد ویروسی بسیار فعال قرار داشتند، از ۸۳۷ به ۵۴۱۳ افزایش یافته و به طور همزمان تعداد افرادی که به ویروس «اچ آی وی» مبتلا شده بودند، از ۷۰۲ به ۳۳۸ در سال کاهش یافته است.
در حالی که کاهش جدی انتقال ویروس ایدز سبب شده است که دکتر مونتانر خواستار اعمال تغییر در راهبرد سازمان ملل برای پیشگیری و درمان این بیماری شود، وی در این مقاله می نویسد: «نتایج تحقیقات ما دلایل قوی برای ارزیابی مجدد شیوه های درمان پیشگیری و درمان «اچ آی وی» ارائه می کند. این راهبرد به طور جدی از سوی « برنامه مشترک اچ آی وی - ایدز سازمان ملل» به عنوان یک راهکار جامع برای پیشگیری از این بیماری توصیه شده است.»
مدیر بخش راهبردی نهاد بین المللی مبارزه با ایدز سازمان ملل به روزنامه تورنتواستار گفته است این پژوهشگر کانادایی اولین فردی بوده است که تاثیر درمان بر پیشگیری را شناسایی کرده و تحقیقات وی یکی از عوامل کلیدی اجرای راهکارهای موثر برای پیشگیری و درمان این بیماری این سازمان بوده است.
براساس ارزیابی این نهاد مبارزه با ایدز سازمان ملل، در پایان سال ۲٠٠٨، ۳۳̷۴ میلیون نفر به ویروس «اچ آی وی» مبتلا بودند و ۲̷۷ میلیون مورد جدید ابتلای به این ویروس در همان سال شناسایی شدند.

Friday, August 20, 2010

دنیس ریچارد به راحتی شین را فراموش کرد

هموطن – دنیس ریچارد هنرپیشه سابق فیلم جیمز باند بعد از دعوت جان استاموس به تولد 35 سالگی‌اش یک بار دیگر به عشق او گرفتار آمد.
استاموس که در سال 2004 از ربکار رامیجن جدا شده از ستاره "چیزهای وحشی" هنگامی که نوجوانی پیش نبود خواستگاری کرده بود و این دو از زمان‌های دور به دوستان صمیمی تبدیل شدند.
مهمانی که در جشن تولد ریچارد در کالیفرنیا شرکت داشتند مدعی شدند این دو بدون شک رابطه عاشقانه جدیدی را با هم آغاز کرده‌اند.
یکی از مدعوین حاضر در این مراسم گفت: جان و دنیس همواره با هم دوستان خوب و نزدیکی بودند و هر دو از داشتن ازدواج‌های ناموفق غمگین هستند... دنیس به علت وجود تشابهات زیادی با جان، به او علاقه‌مند شده است.

Wednesday, August 18, 2010

ترکه

ترکه رفت دکتر گفت آقای دکتر چند وقتیه که دچار بی تفاوتی شده ام دکتر گفت یعنی چی ، بیشتر توضیح بده

 یارو گفت 
یعنی اینکه الان من شما رو تخممم حساب نمیکنم

Sunday, August 15, 2010

راهنمای خرید مینی لپ تاپ

ميني‌لپ‌تاپ‌ها اين اواخر بازار گرم و پررونقي يافته‌اند و وزن و حجم كم در مقايسه با لپ‌تاپ‌هاي موجود در بازار، در كنار قيمت پايين اين كالاها عامل مهمي در رونق بازار اين كالاها به حساب مي‌آيد.

بسياري از كاربران اين كالاها تصور مي‌كنند، از آنجا كه اين كالا قيمت پايين‌تري نسبت به لپ‌تاپ دارد، چندان مورد اعتماد نيست و براي خريد اين كالا نيز چندان وسواس به خرج نمي‌دهند، اما بايد براي خريد به نكاتي توجه شود تا پس از خريد دچار دردسر نشويم.
پس برای خرید مینی‌لپ‌تاپ به نکات زیر توجه کنید:

1 - هنگام خرید به اندازه و وزن دستگاه توجه کنید. هدف اولیه تولید مینی‌لپ‌تاپ‌ها ساخت دستگاهی است که امکان حمل‌ونقل داشته
 باشد.

در حال حاضر مینی‌لپ‌تاپ‌هایی تولید می‌شوند که بسیار سبک هستند، ولی گران تر هم هستند. اصولا نت‌بوک‌ها می‌توانند امروزه به جای کامپیوترهای معمولی هم مورد استفاده قرار گیرند. 

2 - به پورت‌ها و امکانات این کالا توجه کنید. مطمئن شوید که نمونه مورد نظر شما نیازهای شما را از جهت پورت‌ها و وسايل قابل اتصال حداقل تا یک سال آینده برطرف خواهد کرد. اگر در محیطی کار می‌کنید که نیاز به درگاه سریال دارید حتما از فروشنده بخواهید دستگاهی به شما معرفی کند که دارای این درگاه باشد. امکانات بی‌سیم و بلوتوث هم در حال بازکردن جای خود در دنیای امروزی می‌باشند. آنها را فراموش نکنید. 

3 - مینی‌لپ‌تاپ‌ها عموما قابلیت ارتقای قطعات و متعلقات را ندارند، مگر در مواردی مثل ram و دیسک سخت (hdd)، ولی معمولا افزایش سرعت cpu و کارت گرافیکی مقدور نمی‌باشد. پس لازم است بدانید دستگاهی که می‌خرید باید نیازهای پردازشی و گرافیکی شما را تا حداقل 2 سال برطرف سازد.

4 - توجه داشته باشيد دستگاهي كه خريداري مي‌كنيد، از پشتيباني شركت معتبري براي خدمات پس از فروش برخوردار باشد.

Friday, August 13, 2010

کامپیوتر های شخصی Tablet کدامند؟

کامپیوترهای Tablet در واقع تطبیق پذیرترین دستگاههای موجود در بین لپ تاپ ها هستند. صفحه نمایش آنها به ورودی های ایجاد شده توسط یک انگشت یا قلم سوزنی واکنش نشان می دهد و به شما اجازه وارد کردن نوشته ها و طرح ها را بدون واسطه می دهد. وزن سبک و دوام باتری طولانی ،آنها را تبدیل به همراهان خوبی می کند.

Wednesday, August 11, 2010

لپ تاپ چیست؟

پ تاپ ها سیستم هایی با قابلیت حمل و نقل بالا و قیمت پایین هستند که به دلیل اهداف در نظر گرفته شده برایشان به این نام خوانده می شوند. این سیستم ها، کاربران را به سرعت و بدون هیچ زحمتی به شبکه اینترنت وصل می کنند. سایز آنها از 9/8 اینچ تا 4/18 اینچ متغیر است و اغلب قیمتی بین 300,000 تومان تا حدود 3,000,000 تومان دارند

Tuesday, August 10, 2010

راهنماي خريد لپ‌تاپ

  • ۱ - اول نيازتان را مشخص كنيد: تعيين هدف و نيز مشخص كردن نياز كمك زيادي در يك خريد مناسب مي‌كند. اگر به اين نكته فكر كنيد بعضا پيش مي‌آيد به اين نتيجه برسيد كه چه میزان هزینه کنید، چه محصول و با چه مشخصاتی نیاز شما را پاسخگو خواهد بود و با اينكار در هزينه‌هاي خود صرفه جويي مي‌كنيد. آيا مطمئن هستيد كه نياز خود را درست پيش‌بيني كرده‌ايد؟
  • ۲ - دوم ضمانت و گارانتي معتبر درخواست كنيد: منظور از گارانتي معتبر يك خط نوشته در زير فاكتور فروش نيست كه هيچ ارزشي ندارد. بايد مطمئن بود كه قطعه خريداري شده را شركتي اسم و رسم‌دار و با هويت گارانتي كرده است. يكي از بهترين روش‌ها در اين زمينه تماس با شركت تضمين‌كننده، مشاهده اسناد و مدارک نمایندگی رسمی فروش و خدمات پس از فروش در ایران میباشد و و اطمينان از صحت ضمانت كالاست.
  • ۳ - سوم از تجربيات ديگران در خريد بهره بگيريد: انواع مختلفي از نوت‌بوک‌ها در بازار موجود است ولي متخصصان و كساني كه قبلا اين نوت‌بوک‌ها را خریداری كرده اند، راهنمايان خوبي بهنگام خريد آن هستند. پس هرگز از خواندن يك مطلب در مورد نوت‌بوک در سايت‌ها و يا روزنامه‌ها و جاهاي ديگر و كسب اطلاعات اضافي در اين زمينه غافل نشويد. به چه افرادي براي راهنمايي و مشاوره دسترسي داريد؟
  • ۴ - چهارم فقط به دنبال نام و نشان نباشید: نوت‌بوک‌ها دارای طبقه بندی و رتبه‌های تجاری هستند. امروزه دنیای دیجیتال به حدی پیشرفت کرده است که خوشنام‌ترین مارک‌ها هرگز احساس آرامش نخواهند داشت. نوت‌بوک‌ها با درجه بندی‌های A , B , C وارد بازار می‌گردند. شما از چه نوت‌بوکی بهرمند شده‌اید؟ آیا از قطعات داخل نوت‌بوک مطلع هستید و یا فقط نام نوت‌بوک برایتان کافی است؟ آیا نوت‌بوک شما پس از یک مدت کارکرد طولانی دچار افت کیفیت نشده است؟
  • ۵ - پنجم به حرف‌هاي بازاري و اغوا كننده توجه نكنيد: برای خرید یک کالای تخصصی نزد افراد و فروشنده‌های بازاری و غیر متخصص نروید! حرف هاي زيادي به هنگام خريد يك نوت‌بوک معمولا از فروشندگان زبده مي‌شنويم كه تضمين‌كننده هيچ چيزي نيست و تنها فريب‌دهنده و اغواكننده است. 
  • حرف‌ها و جملاتي از اين قبيل: «خيلي‌ها بردن و راضي هستن»، «خودمون ضمانتش مي‌كنيم»، «خراب بود بيارش همين جا با يك دستگاه نو تعويض كنم»، اين نوت‌بوک همه جا و پشت هر ویترینی پیدا میشه و غيره. به هيچ‌كدام توجه نكنيد. پس به چه كسي مي‌توان اعتماد كرد؟
  • ۶ - ششم با ديد باز و آگاهانه خريد كنيد: هر نوت‌بوکی را كه مي‌پسنديد مشخصاتي دارد از آنها كامل آگاه شويد و كاملا بدانيد چه نوت‌بوکی را خريداري مي‌كنيد چون بايد مبلغ زيادي هزينه كنيد نه اين كه پولتان را دور بريزيد. هميشه سعي كنيد با استفاده از سايت شركت سازنده اطلاعات كافي و لازم را در مورد دستگاه مورد نظر كسب كنيد. با فرض اينكه بتوان نوت‌بوک مناسب را هم شناسايي كرد آيا قادريد عملكرد مجموعه قطعات آن را نيز ارزيابي كنيد؟ آيا اين قطعات با يكديگر هم خواني دارند؟ آیا دارای استانداردهای فنی هستند؟

Sunday, August 1, 2010

اما اینبار هنر آشپزی



به نقل از اونجا . آخه استعداد من کشت . یا کشت من استعداد . آقا مطلب مال اینجاست‌ها .


اصولا کسانی که من رو مي شناسن می دونن که من آدم فوق العاده با استعدادي هستم و شديدا تنبل !!! اما وقتي کاري رو بخوام انجام بدم تا تهش مي رم. حدود يک سالي هست که شديدا به آشپزي علاقه مند شدم و اگر روزي اين شغل مسخره ي مشاوره و تحليل و طراحي سيستم هاي مبتني بر وب رو رها کنم مطمئنم که يا مي تونم از نويسندگي خرجم رو در بيارم يا از موسيقي يا از ... آشپزي !!!

هر چند وقت يکبار به سرم مي زنه نصف شب به جاي خوابيدن و وبلاگ ملت رو خوندن آشپزي هاي من در آوردي خودم را انجام بدم. امشب هم يکي از اون شب هاست. اومدم خونه و توي يخچال رو نيگاه کردم. سوسيس و قارچ نظرم رو جلب کرد. سريع دست به کار شدم و قضايي رو عکسش رو در بالا مي بينين حاصل اين کار شد.

نام قضا : هنوز انتخاب نکردم.
مواد لازم :
- سوسيس کوکتل : 2 عدد
- قارچ : ده بيستا !
- آبليمو : يک استکان
- نمک
- فلفل ( منظورم دلمه اي نيست ها .. از اين پودري ها )
- پياز : يک عدد
- شويد خشک : يکم
- سس کچاپ : به مقدار لازم
- آب هم لازمه
- روغن مايع
- تخم مرغ : 1 عدد

وسايل مورد نياز :
- قابلمه
- ماهي تابه
- قاشق چنگال !
- چاقو ( چاغون )

ابتدا يک مقدار آب در قابلمه بريزين. بهش نمک و آبليمو رو اضافه کنين و بزارين تا قشنگ جوش بياد. حالا روي سوسيس ها رو به صورت مارپيچ با چاقو شيار ايجاد کنين که شبيه فنر بشه.. مواظب باشين که نصف نشه. پياز رو به صورت قطعه قطعه در بيارين و دايره هاي ايجاد شده رو از توي هم در بيارين. حالا سوسيس ها و پيازها رو داخل آب در حال جوش حاوي آبليمو بريزين. قارچ ها رو هم درسته بندازين تو آب. بعد از اينکه سوسيس ها باد کرد زير قابلمه رو خاموش کنين. مواظب باشين زياد تو آب نمونه چون مزش رو از دست مي ده.

حالا يک ماهي تابه ي تميز رو بردارين. سوسيس ها رو توي ماهي تابه بندازين. با دقت روغن رو جوري روي سوسيس ها بريزين تا قشنگ کلش روغني بشه. بعد ماهي تابه رو مرتب تاب بدين تا با چرخش سوسيس ها روغن کل سطح سوسيس ها رو بپوشونه .. حالا نمک و فلفل و قارچ و پياز ها رو داخل ماهي تابه بريزين و با حرارت مناسب سعي کنين سرخشون کنين. هرچند که همچين سرخ هم نمي شه. وقتي که سرخ کردن تموم شد. موارد رو از ماهي تابه خارج کنين. مواظب باشين که با يک قاشق بزرگ يا با کمک دو قاشق سوسيس ها رو در بيارين که از هم جدا نشن.

حالا يک تخم مرغ رو داخل ظرفي بشکونين. فلفل و نمک رو بهش اضافه کنين. شويد هاي خشک رو کف دست پودر کنين و بريزين تو ظرف. حالا اينقدر هم بزنين تا سفيده کامل با زرده مخلوط بشه. حاصل رو توي ماهي تابه بريزين و کمتر از يک دقيقه حرارت بدين. مواظب باشين تخم مرغ زياد خشک نشه و وقتي تنها از حالت آبگونه خارج شد زيرش رو خاموش کنين.

حالا محتويات رو هرجور دوست دارين در يک ظرف سفيد (!) تزيين کنين. سس کچاپ فراموش نشه. من براي تزيين از دو تا گيلاس هم استفاده کردم که وقتي کمي تو ظرف بمونه گرم مي شه و مزه ي جالبي داره .. توصيه مي کنم اگر خواستين گيلاس بزارين به تعداد سوسيس ها بزارين که کسی که غذا رو مي خوره بعد از خوردن هر سوسيس يک دونه گيلاس رو هم بخوره.. البته اگر به جاش زيتون شور استفاده کنين خيلي بهتره.

آخر يادتون نره که بعد از تزيين حتما نمک روي ترکيب حاصل بريزين.

ضمنا اگر پيشنهادي براي اسم اين قضا دارين لطفا به من بگين. حق کپي رايت هم محفوظ است.

Monday, July 19, 2010

ویل اسمیت « افسانه قابیل» را سینمایی می كند


ویل اسمیت سینماگر آمریكایی « افسانه قابیل» را سینمایی می كند.
ویل اسمیت در این پروژه سینمایی نقش آفرینی می كند و به عنوان یكی از تهیه كنندگان پروژه نیز معرفی شده است.
بنابراعلام ددلاین سینما، در حالی که فیلمبرداری فیلم «مردان سیاهپوش» در قالب سه بعدی با بازی اسمیت در ماه آگوست آغاز خواهد شد، اسمیت هم به عنوان تهیه کننده و هم به عنوان بازیگر در فیلم « The Legend of Cain» یا افسانه قابیل حضور خواهد داشت .
فیلمنامه افسانه قابیل توسط « کالیب پینکت» و « دن ناف» نوشته شده است.
براساس این گزارش، این فیلم برداشتی سلحشورانه از داستان هابیل و قابیل است که در انجیل ذکر شده است. اما این بار با چاشنی خون آشامی.
ویل اسمیت هم نقش قابیل ، فرزند ناخلف حضرت آدم را بازی می کند. ویل ساخت این پروژه را از طریق کمپانی فیلم سازی اش قبول کرده است.
ویل اسمیت، ستاره ی سیه چهرده هالیوود كه در سال ۲۰۰۸ به عنوان در آمدزا ترین بازیگر سینمای آمریكا انتخاب شد، اخیرا در فیلم «۷پوند» به كارگردانی «گابریل موچینو» و «پیرپسر» نیز به ایفای نقش پرداخته است.
ویلارد کریستوفر «ویل» اسمیت جونیور متولد سپتامبر سال ۱۹۶۸ است.
او که با نام ویل اسمیت شناخته می شود، بازیگر و خواننده هیپ هاپ، دوبلور و هم چنین تهیه کننده آمریکایی است که در فیلادلفیا در ایالت پنسیلوانیای آمریکا به دنیا آمده است.
ویل اسمیت تاکنون دو بار نامزد جایزه اسکار برای فیلم های علی(۲۰۰۱)و به دنبال خوشبختی (۲۰۰۶) شده است.

Thursday, July 15, 2010

تعریف دنیا از نگاه یك زن در گالری مهروا

نمایشگاه نقاشی های شهره عدالت عصر جمعه ۲۵تیر ۸۹ آغاز به كار می كند.
جعبه تقسیم عنوان این نمایشگاه است كه در آن حدود ۱۲ نقاشی با رویكرد موضوعی و تماتیك زنانه به معرض تماشای مردم قرار خواهد گرفت.
شهره عدالت كه به عنوان برنده مسابقه تابستان گرم و طولانی با هنر ( كه از سوی گالری مهروا نیمه دوم سال ۸۸ برپا شده بود) این نمایشگاه را برگزار كرده است. او متولد ۱۳۴۵ می باشد و از سال ۸۰ طراحی و نقاشی را نزد احمد وكیلی، راد و نصرا... مسلمیان به طور جدی پیگیری كرده است. او سال پیش در بینال طراحی در موزه امام علی حضور داشته است.
در نقاشی های شهره عدالت حس زنانه، بیان عاطفی و نقد گزنده موج می زند. او اعتقاد دارد هنرمند موظف است موقعیت جامعه و جهانی كه در آن زندگی می كند را آیینه داری نماید و چونان نبض بیدار و هوشمند به نقد وضع موجود و ترسیم وضع مطلوب بپردازد. اثر این هنرمند با عنوان (راه بن بست پرواز) در قالب ۳ نقاشی مستقل كه مضمونی واحد را بازگو می كنند موید این نظریه اوست.
شهره عدالت می گوید سبك خاصی ندارد اما آثار او را می توان در اكسپرسیونیسم یا نقاشی بیانگرا دسته بندی نمود. او با رنگ روغن، میكس مدیا و حتی كلاژ كار می كند و چنانكه رفت (زن) كاراكتر مورد علاقه اوست كه نقاش تلاش دارد برابری او با جنس مرد را در بوم هایش تفهیم نماید. او می گوید زن است و طبیعی است كه از دریچه یك زن به دنیا بنگرد و از همین زاویه و نگرش دنیا را تحلیل كند.
نمایشگاه نقاشی های جعبه تقسیم شهره عدالت تا چهارشنبه ۳۰ تیر دایر خواهد بود و علاقمندان می توانند همه روزه از ساعت ۴ تا ۹ بعداز ظهر از این آثار در خیابان كریمخان – خیابان آبان جنوبی (شهید عضدی) شماره ۳۸ نگارخانه مهروا دیدن نمایند.

Tuesday, July 13, 2010

خروج معاونت صنایع دستی از پایتخت

انتقال معاونت صنایع دستی به استان اصفهان مژده ای بود كه بقایی ـ رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ـ در مراسم بزرگداشت صنایع دستی (۲۴ خردادماه) در حضور مسؤولانی مانند رحیمی ـ معاون اول رییس جمهور ـ و اسفندیار رحیم مشایی ـ مشاور و رییس دفتر احمدی نژاد ـ داد؛ ولی مژده ی بقایی بازخوردهای متفاوتی را در میان كاركنان معاونت صنایع دستی داشته است.
حمید بقایی در آن روز گفت كه خروج معاونت صنایع دستی از تهران به دنبال سیاست دولت برای انتقال برخی دستگاه ها به خارج از پایتخت است.
او به این معاونت تا مهرماه فرصت داد كه به اصفهان منتقل شود. خبری های خوب رییس سازمان برای كاركنان تمام نشده بود كه تهمینه دانیالی ـ معاونت هنرهای سنتی و صنایع دستی ـ تصمیم گرفت كارهای انتقال را زودتر از موعدی كه بقایی تعیین كرده بود، انجام دهد.
دانیالی گروهی را مشخص كرد تا ۱۱ تیرماه به اصفهان بروند و جانمایی لازم را برای اسكان موقت كارمندان این معاونت انجام دهند. نخست قرار شد تا زمانی كه كاركنان این معاونت، زندگی خود را از تهران به اصفهان منتقل می كنند، دو ساختمان مجزا برای اسكان موقت كارمندان زن و مرد درنظر گرفته شود.
معاون صنایع دستی به كاركنانش قول داد، در جریان این انتقال كه به اعتقاد رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به صلاح خودشان، سازمان و دولت است، تسهیلات لازم را از جمله وام در اختیار كاركنان قرار دهد؛ اما به گفته ی برخی كارمندان این معاونت، با وجود این كه دانیالی تلاش می كند كارمندانش را به انجام این حركت راضی كند، ولی گرفتن وامی كه با آن در این فرصت زمانی اندك بتوان در اصفهان خانه ای خرید، كار سختی است.
برخی هم كه به دلیل شرایط الزام آور خانوادگی مانند ضرورت نگهداری از بیمار یا فعالیت یكی از اعضای خانواده در شركت های خصوصی كه امكان جابه جایی آن ها وجود ندارد، نمی توانند این معاونت را در اجرای این اقدام همراهی كنند، به ناچار تصمیم گرفتند از این معاونت خارج شوند؛ اما به گفته ی برخی از آن ها، گویا در این شرایط بازخرید هم مشكلی اضافه بر مشكلات دیگر شده است، چون هیچ پاسخ شفافی برای آن وجود ندارد. گرچه بقایی تأكید كرده است: هیچ مشكلی برای افرادی كه نمی خواهند بیایند وجود ندارد.
علاوه بر این، دستور دیگری داده شده است كه هیچ یك از كاركنان امكان جابه جایی به معاونت یا بخش های دیگر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را ندارند. در این شرایط معلوم نیست، تكلیف برخی كارمندان كه واقعا تحت تأثیر وضعیتی الزام آور قرار گرفته اند و امكان انتقال و جابه جایی ندارند، چه می شود.
در هر صورت، دانیالی در دستوری به كاركنان این معاونت مهلت داده است تا اول مردادماه با حضور در محل جدید این معاونت در اصفهان، تكلیف خود را روشن كنند. در غیر این صورت، گویا برای قراردادهای این افراد تصمیم جدیدی گرفته خواهد شد.
برخی از این كاركنان در تماس با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفته اند: شاید اصل دستور انتقال معاونت و خروج از پایتخت مشكلی نداشته باشد؛ اما تكلیف خانواده ای كه پس از دادن آن مژده، آشفته شده است، چه می شود؟ چرا وقتی رییس این سازمان تا مهرماه مهلت داده است، بر اجرای ضرب الاجلی این دستور اصرار می شود و كاركنان باید قربانی این بی برنامگی شوند؟
در این تماس ها بسیاری از آن ها به وضع آشفته ی زندگی شان اشاره كردند و گفتند: كانون برخی خانواده ها در این مدت متشنج شده است و حتا برخی تا مرحله ی طلاق رفته اند. آیا مسؤولان در اجرای این تصمیم به مسائل شرعی مربوط به خانواده توجه كرده اند؟ پس اذن همسر برای زنان شاغل در این معاونت چه می شود؟! برخی مجبورند فرزندان خود را كه در تهران درحال تحصیل هستند، رها كنند و دختران شاغل در این معاونت هم مجبورند تحت تأثیر این تصمیم از خانواده های خود جدا شوند و به وامی كه معاونت یا سازمان میراث فرهنگی و گردشگری قرار است بدهد، دل خوش كنند تا شاید از این طریق بتوانند جایی برای شب و روز خود در اصفهان پیدا كنند یا برخی افراد از بیمارانی كه در این مدت از آن ها نگهداری می كردند، دل بكنند و شفای آن ها را به خدا بسپارند تا تصمیم سازمان اجرا شود.
البته بقایی هیچ اشكالی در اجرای سریع این تصمیم نمی بیند و معتقد است: به خاطر یك بی نماز نباید در مسجد را بست. از نظر او، اگر این تصمیم مهرماه اجرا می شد، باز همین مشكلات و بهانه جویی ها وجود داشت؛ اما بسیاری از كاركنان این معاونت معتقدند: اگر تا مهرماه به كاركنان فرصت داده می شد، زندگی خود را راحت تر جمع می كردند و راضی كردن خانواده ی آن ها در این مدت هم آسان تر بود، بدون دغدغه خانه شان را در تهران می فروختند و در اصفهان جای مناسبی را برای خانواده ی خود تهیه می كردند تا آن ها هم راضی و خشنود باشند.
خیلی از كارمندان در شرایط بی اعتمادی نسبت به تكلیف خود و وعده هایی كه مسؤولان برای اعطای تسهیلات در صورت كوچ داده اند، به اصفهان می روند تا شاید تصمیمی كه براساس اعلام و دستور نخست دولت كاملا اختیاری بود و سایتی هم برای آن تشكیل شد، به اجبار اجرا شود.
بقایی به این انتقال ها كه چكش اول اجرای آن را در بدنه ی دولت، خودش زده است، بسیار امید دارد و معتقد است: با انتقال معاونت صنایع دستی به اصفهان كه كانون تولید صنایع دستی كشور است، دست كم تصمیم گیری ها درباره ی یك استان زودتر اتفاق می افتد.
او این پرسش را مطرح كرد كه آیا بهتر نیست صنایع دستی در جایی قرار گیرد كه با آن موضوعیت داشته باشد یا برای آن بهتر است كه در میدان ولی عصر (عج) تهران باشد كه هیچ ارتباطی با آن ندارد؟ آیا مجموعه ای كه می خواهد كشتی تولید كند، بهتر است نزدیك دریا باشد یا در بیابان!؟
رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری موضوع انتقال شركت ها و سازمان ها را یك قانون دانست و گفت: ما به اجرای آن موظفیم و بروز برخی مشكلات هم در زمان جابه جایی كاملا طبیعی است. ما اعلام كرده ایم، هیچ كسی نباید از معاونت خود در جریان انتقال جابه جا شود، چون اگر این اتفاق رخ دهد، نیروهای آن بخش را از كجا باید تأمین كنیم؟!
او اعتقاد دارد: در هیچ جای دنیا سازمان ها خود را با كارمندان شان هماهنگ نمی كنند. مطمئن باشید اگر موضوع انتقال صنایع دستی به استان اصفهان یك ماه عقب تر می افتاد، مشكل حل نمی شد. ما باید منافع كشور و كار خود را درنظر بگیریم. ما كه نمی خواهیم آن ها را به یك جای ناامن یا بیابان بفرستیم. قرار است آن ها به اصفهان بروند. حالا كارمندان باید خود را با شرایط هماهنگ كنند و قطعا هر كاری، مشكلاتی دارد. ما می خواهیم مسؤولان در صحنه حضور داشته باشند.
داستان انتقال معاونت های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با تصمیم برای خروج معاونت صنایع دستی از پایتخت، تازه آغاز شده و به نظر می رسد قرار است، این سازمان كه پس از چند سال پی گیری، تشكلی شامل سه مجموعه ی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شده است، به جزایر كوچك و پراكنده در كشور تبدیل شود.
اما آیا با انتقال معاونت ها و پژوهشكده های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به دیگر شهرها مشكلات این بخش ها حل خواهد شد؟ آیا با انتقال معاونت ها و سازمان ها به استان هایی مانند اصفهان كه كلان شهر به شمار می آیند، تا چند سال دیگر در این استان ها وضعی مشابه پایتخت پدید نخواهد آمد؟ آیا كارمندانی كه به كلا ن شهرها منتقل می شوند، از تمام مزایای وعده داده شده برای خروج برخی شركت ها و سازمان ها از تهران بهره مند می شوند؟ چه تضمینی وجود دارد كه كارمندان معاونت هایی مانند صنایع دستی پس از انتقال، از مزایایی كه دستگاه متبوع آن ها وعده داده است، استفاده كنند؟ وام ها و تسهیلاتی كه می گویند برای رفع مشكل جابه جایی و اسكان این كارمندان داده می شود، چگونه و از كدام محل تأمین خواهد شد؟

Friday, July 9, 2010

Edge of darkness | نقدی بر لبه تاریکی‌

لبه تاریكی، فیلمی از استودیوی برادران وارنر است كه مارتین كمپبل كارگردانی كرده است. فیلم نامه توسط ویلیام موناهان و اندر بوول، براساس مجموعه تلویزیونی ای با همین نام به كارگردانی تروی كندی مارتین، نوشته شده است. این مجموعه كه در سال های پیش از صداوسیما نیز پخش شده از مجموعه های پرطرفدار در دنیا و همین كشور خودمان است. راجر ایبرت، منتقد مشهور سینما نقدی بر فیلم لبه تاریكی كه محصول سال ۲۰۱۰ است نوشته كه در ذیل آمده است.
آیا می توانیم به مل گیبسون به عنوان یك قهرمان سینمای اكشن نگاه كنیم؟ و آیا می توان این نگاه را با توجه به سابقه بازی او در این سینما داشت؟ به نظر من كه می توانیم. او در سال های اخیر ساخته هایی داشته كه در عمده آنها شخصیت عصبی و روان پریش را ایفا كرده است. عملكرد او در فیلم لبه تاریكی، از او چهره ای شبیه مردی دوست داشتنی روی صحنه نمایش تلفن های همراه به جای می گذارد! در این فیلم او نقش یك پلیس بوستونی به نام كریون (نامی كه فیلم بر آن تكیه می كند) را بازی می كند و تمام امید زندگی اش، دخترش به نام اما (با بازی بوانا نواكوویچ) است. او برای یك شركت بزرگ مرموز به نام نورتمور كار می كند. مجموعه ای از چند كمپانی در زمین های بایری كه ما فقط می دانیم چند جسد سوخته خون آلود در آنها پیدا شده است.
اما، برای دیدن پدرش به خانه می آید، اما این دیدار غیرمنتظره و ناگهانی است. در راه او حالت تهوع دارد كه باعث نگرانی پدرش می شود. در خانه اما دچار خونریزی بینی می شود كه ممكن است نشانه هر چیزی باشد، اما در فیلم های تریلر نشانه وقوع حادثه است و بیننده را آماده وقوع یك حادثه می كند. حال اما بد می شود و پدرش با دستپاچگی او را بیرون می برد تا به بیمارستان برساند. در مقابل در ورودی خانه اتفاق غیرمنتظره ای می افتد؛ یك مرد كلاه به سر، فریاد می زند: «كریون» و شلیك می كند، تیر به اما می خورد و او كشته می شود.
به نظر می رسد كه كارآگاه توماس كریون هدف اصلی بوده اما قاتل به اشتباه دختر را هدف قرار داده است. كریون از این موضوع مطمئن نیست. تحقیقاتش او را به نورتمور می كشاند و او به برخی موارد مشكوك می شود. جك نبت (دنی هیوستن) مدیر مركز تحقیقات نورتمور، كریون را به دفترش كه چون آشیانه عقابی بر فراز زمین های اطراف است، می پذیرد و با او همدردی می كند. از آنجا كه در فیلم های تریلر با صحنه های تعقیب، دسیسه های شوم و نقشه های بزرگ و كوچك و آدم های مهمی كه در سایه قرار می گیرند، وجود دارند، چه نوع ساختمان هایی غیر از این می توانند مورد علاقه سازندگان این فیلم ها باشند؟ در فیلم «آب سیاه» مامورانی كه در عراق هستند در یك آپارتمان با دو در خروجی و هشت ماشین پارك شده در پاركینگ آن مستقر هستند. هالی برتون، كمپانی قدیمی دیك چنی است كه به تازگی از هیوستن به جایی در دوبی نقل مكان كرده است تا به جهان تجارت نزدیك تر باشد. منظور من از این موارد، برای جلب توجه شما به نورتمور است. جایی كه شما شگفت زده نمی شوید وقتی از رفت و آمدهای غیرقانونی و فعالیت های ضدانسانی و خطرناك مطلع می شوید. برج اصلی به تمام اطراف مشرف است و تا مایل ها جلوتر از آنجا دیده می شود. یك برج مدرن كه نیازی نیست نماینده معماری باشد، چرا كه كاركردی برای پنهان كاری دارد. یكی از اهداف معماری جلب توجه و تحت تاثیر قرار دادن است. ساختمان نورتمور هم می خواهد ما را تحت تاثیر قرار دهد، اما بیش از آنكه به نورتمور سریال «لبه تاریكی» شبیه باشد به ساختمانی در كازینورویال (۲۰۰۶) كه یك فیلم جیمزباندی است، شبیه است. این عمارت می خواهد بیننده را به این فكر بیندازد كه سوال هایی شبیه «چه كاری در اینجا انجام می شود؟» به ذهنش برسد، چرا كه بخش عمده ای از فضای اصلی نورتمور است كه روی تپه ها قرار دارد. مكان های تاریك، سایه دار و مرموز، بخشی از پیرنگ داستان های تریلرند كه در فیلمنامه لحاظ می شوند. در لبه تاریكی نیز نظیر بسیاری از تریلرهای اخیر، قرار بوده این كار انجام شود، اما آنقدر جاه طلبانه انجام شده كه شركت بیش از حد غیرواقعی به نظر می رسد و بیننده نمی تواند آن را جدی بگیرد.
گیبسون نقشش را با علاقه بازی می كند. بازی او با بازی ستاره نقش های دوم انگلیسی، ری وینستون، مكمل هم می شوند، آنجا كه او در نقش یك مامور مخفی مزدور (غیررسمی) با یك سیگار برگ در حیاط خانه كریون ظاهر می شود. او برای چه كسی كار می كند؟ چطور از همه چیز مطلع است؟ چرا تنها كار می كند؟ او مرا به یاد مردی می اندازد كه می شناختم؛ ژان ژاك دو مسترون، كسی كه یكبار به من گفت: «اگر دردسری داشته باشی، به پلیس مراجعه می كنی. اگر آنها نتوانند به تو كمك كنند، پیش اف بی آی می روی. اگر آنها هم نتوانند، پیش سیا می روی و اگر آنها هم نتوانستند، آنوقت می آیی پیش من!»
فیلم از تعامل خوبی كه وینستون با گیبسون فراهم می كند بهره زیادی می برد. یك پرانتز باز كنم؛ فیلم مطابق استانداردهای یك تریلر است. گیبسون یك قهرمان شگفت انگیز و پرتحرك است، همانطور كه همیشه بوده و اگر شما یك اكشن فست فودی می خواهید، فیلم مورد علاقه تان اینجاست.

Tuesday, July 6, 2010

درگذشت محمود بهرامي بازيگر پيشكسوت سينما و تلويزيون


محمود بهرامي بازيگر پيشكسوت سينما و تلويزيون ساعاتي پيش در يكي از بيمارستان‌هاي تهران درگذشت.
به گزارش روز سه شنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا، مرحوم بهرامي كه از اول ارديبهشت ماه در يكي از بيمارستانهاي تهران به علت بيماري قلبي بستري شده بود، ظهرامروز درسن ‪ ۷۳‬سالگي در گذشت.
محمود بهرامي در سال ‪ ۱۳۱۶‬در شهر تويسركارن متولد شد. آغاز فعاليت هنري وي از سال ‪ ۱۳۳۴‬با قصه نويسي در نشريات مختلف بود.
وي بازي در سينما را از سال ‪ ۱۳۵۰‬با فيلم -صمد و قاليچه حضرت سليمان> آغاز كرد.

Sunday, July 4, 2010

درگذشت بازیگر سینما و تئاتر فرانسه




سیاستمداران و هنرمندان سینما و تئاتر فرانسه روز شنبه در غم درگذشت لورن ترزیف، بازیگر سرشناس سینما و تئاتر این کشور شریک شدند.
نیکلا سارکوزی، رئیس جمهور فرانسه درباره ترزیف که روز جمعه در ۷۵ سالگی در پاریس درگذشت، گفت:«او بازیگر و مرد منحصر به فردی بود و اهل قیافه گرفتن و ادا و اطوار نبود.»
فرانسوا فیلون، نخست وزیر فرانسه به «صداقت همیشگی» ترزیف اشاره کرد و فردریک میتران وزیر فرهنگ این کشور نیز از حضور پرشور و خستگی ناپذیر ترزیف که «اثری جاودان» از خود بر جا گذاشت یاد کرد.
ترزیف در فیلم های فیلمسازان بزرگ چون لوئیس بونوئل، ژان لوک گدار و پی یر پائولو پازولینی ایفای نقش کرده بود. البته این بازیگر فرانسوی بیشتر عمرش را وقف بازی و کارگردانی در دنیای نمایش کرد.
ژیل ژاکوب، رئیس جشنواره کن در مورد او گفت: «او مثالی برای تمامی هنرمندان است، استعداد فراوانی داشت، تواضع اش هم چنین بود.»
لورن ترزیف متولد ۲۷ ژوئن سال ۱۹۳۵ بود. پدرش مجسمه سازی اهل روسیه بود که در جریان جنگ اول جهانی به فرانسه مهاجرت کرده بود. او پس از همکاری با آگوست استریندبرگ نمایشنامه نویس در روی صحنه بردن «La Sonate des spectres» تصمیم گرفت بازیگر شود. او اولین بار سال ۱۹۵۳ روی صحنه رفت و در سال ۱۹۵۸ با بازی در فیلم «Tricheurs» ساخته مارسل کارنه وارد دنیای سینما شد.
او دو بار برنده جایزه بهترین کارگردانی برای نمایش های «سقوط» و «زمانی دیگر» و یک بار هم برنده جایزه بهترین بازیگر از جوایز تئاتری مولیر شد.

Friday, July 2, 2010

هفت دقیقه تا پائیز، به رنگ ارغوان و شبانه‌روز در جشن سینما


فیلمهای هفت دقیقه تا پائیز به كار گردانی علیرضا امینی ، به رنگ ارغوان به كار گردانی ابراهیم حاتمی كیا اكران شده اند و شبانه‌روز به كار گردانی امید بنكدار و كیوان علی محمدی تاكنون به نمایش در نیامده است

نقد «ما دایناسور بودیم» در كتاب باران


ما دایناسور بودیم

نشست نقد مجموعه داستان «ما دایناسور بودیم»، نوشته شهلا زرلكی، یكشنبه(۱۳ تیر) برپا می‌شود. این كتاب امسال(۸۹) از سوی نشر چشمه منتشر شد

Thursday, July 1, 2010

احسان خواجه امیری در کرمانشاه

Click the photo to listen the song (Crying)
احسان خواجه امیری در کرمانشاه از ۱۱ تا ۱۳ تیر ماه در کرمانشاه خواهد بود
کنسرت این هنرمند در حالی‌ اجرا میشود که سالن در نظر گرفته شده تنها گنجایش هزار نفر را دارد

Tuesday, June 29, 2010

مصطفی رزاق کریمی‌ پرتره‌ای از محمود فرشچیان را به خانه هنرمندان میبرد

 
دو مستند کوتاه پرتره‌ای از محمود فرشچیان و رنگهای امانی عصر سه شنبه ۸ تیر ماه به کارگردانی مصطفی رزاق کریمی‌ رئیس انجمن تهیه کنندگان سینمای مستند در تالار بتهون خانه هنرمندان نمایش داده شد
 هنرمندان و افراد بسیاری چون «محمود فرشچيان»، «خسرو سينايي»، «فرهاد ورهرام»، «جعفر صانعي‌‌مقدم»،‌ «محمد آفريده»، «مرتضي رزاق‌كريمي»، «مصطفي رزاق‌كريمي»، «سيداحمد محيط‌طباطبايي»، «عليرضا شجاع‌نوري»، «اسماعيل ميهن‌دوست»، «اكبر حر»، «سعيد وزيري»، «محسن طباطبايي» «عباس مشهدي‌زاده»، «پدرام اكبري»، «سعيد صادقي»، «سعيد رشتيان»، «مرتضي پورصمدي» و «سيدحسين حق‌گو» در این مراسم حضور داشتند

رزاق کریمی‌ رئیس انجمن تهیه کنندگان سینمای مستند، پیشکشی را از طرف آن انجمن به استاد فرشچیان تقدیم کرد و خسرو سینایی در سخنان خود گفت که به اوج رسیدن کاریست دشوار و شدنی اما در اوج ماندن و تواضع داشتن بسیار سخت می‌باشد و من نمونهٔ این سخن را استاد فرشچیان می‌دانم.

معرفی‌ هنرمند جوان سعید احمدزاده

Saeed Ahmadzadeh
متولد 1360 تهران- فوق لیسانس نقاشی دانشگاه تربیت معلم 1387- لیسانس نقاشی دانشکده هنر و معماری آزاد 1385 - مدرس دانشگاه- نمایشگاه انفرادی : نگارخانه آرتمیس کرج 1387 نمایشگاه گروهی : چهارمین نمایشگاه منتخب نسل نو ، پردیس ملت 1388- دومین نمایشگاه طراحی معاصر ایران، موزه امام علی 1388- هفتمین بینال ملی نقاشان معاصر ایران، موسسه صبا 1386- نمایشگاه نقاشی گروه نگاه نو، خانه هنرمندان ایران- اولین جشنواره و همایش طراحی دکتر سندوزی،
موزه هنرهای دینی امام علی 1386و ده ها نمایشگاه دیگر- جایزه : برگزیده هفتمین دوسالانه ملی نقاشی معاصر ایران1386
فرار
زندگي به همين سادگي