Tuesday, August 10, 2010

راهنماي خريد لپ‌تاپ

  • ۱ - اول نيازتان را مشخص كنيد: تعيين هدف و نيز مشخص كردن نياز كمك زيادي در يك خريد مناسب مي‌كند. اگر به اين نكته فكر كنيد بعضا پيش مي‌آيد به اين نتيجه برسيد كه چه میزان هزینه کنید، چه محصول و با چه مشخصاتی نیاز شما را پاسخگو خواهد بود و با اينكار در هزينه‌هاي خود صرفه جويي مي‌كنيد. آيا مطمئن هستيد كه نياز خود را درست پيش‌بيني كرده‌ايد؟
  • ۲ - دوم ضمانت و گارانتي معتبر درخواست كنيد: منظور از گارانتي معتبر يك خط نوشته در زير فاكتور فروش نيست كه هيچ ارزشي ندارد. بايد مطمئن بود كه قطعه خريداري شده را شركتي اسم و رسم‌دار و با هويت گارانتي كرده است. يكي از بهترين روش‌ها در اين زمينه تماس با شركت تضمين‌كننده، مشاهده اسناد و مدارک نمایندگی رسمی فروش و خدمات پس از فروش در ایران میباشد و و اطمينان از صحت ضمانت كالاست.
  • ۳ - سوم از تجربيات ديگران در خريد بهره بگيريد: انواع مختلفي از نوت‌بوک‌ها در بازار موجود است ولي متخصصان و كساني كه قبلا اين نوت‌بوک‌ها را خریداری كرده اند، راهنمايان خوبي بهنگام خريد آن هستند. پس هرگز از خواندن يك مطلب در مورد نوت‌بوک در سايت‌ها و يا روزنامه‌ها و جاهاي ديگر و كسب اطلاعات اضافي در اين زمينه غافل نشويد. به چه افرادي براي راهنمايي و مشاوره دسترسي داريد؟
  • ۴ - چهارم فقط به دنبال نام و نشان نباشید: نوت‌بوک‌ها دارای طبقه بندی و رتبه‌های تجاری هستند. امروزه دنیای دیجیتال به حدی پیشرفت کرده است که خوشنام‌ترین مارک‌ها هرگز احساس آرامش نخواهند داشت. نوت‌بوک‌ها با درجه بندی‌های A , B , C وارد بازار می‌گردند. شما از چه نوت‌بوکی بهرمند شده‌اید؟ آیا از قطعات داخل نوت‌بوک مطلع هستید و یا فقط نام نوت‌بوک برایتان کافی است؟ آیا نوت‌بوک شما پس از یک مدت کارکرد طولانی دچار افت کیفیت نشده است؟
  • ۵ - پنجم به حرف‌هاي بازاري و اغوا كننده توجه نكنيد: برای خرید یک کالای تخصصی نزد افراد و فروشنده‌های بازاری و غیر متخصص نروید! حرف هاي زيادي به هنگام خريد يك نوت‌بوک معمولا از فروشندگان زبده مي‌شنويم كه تضمين‌كننده هيچ چيزي نيست و تنها فريب‌دهنده و اغواكننده است. 
  • حرف‌ها و جملاتي از اين قبيل: «خيلي‌ها بردن و راضي هستن»، «خودمون ضمانتش مي‌كنيم»، «خراب بود بيارش همين جا با يك دستگاه نو تعويض كنم»، اين نوت‌بوک همه جا و پشت هر ویترینی پیدا میشه و غيره. به هيچ‌كدام توجه نكنيد. پس به چه كسي مي‌توان اعتماد كرد؟
  • ۶ - ششم با ديد باز و آگاهانه خريد كنيد: هر نوت‌بوکی را كه مي‌پسنديد مشخصاتي دارد از آنها كامل آگاه شويد و كاملا بدانيد چه نوت‌بوکی را خريداري مي‌كنيد چون بايد مبلغ زيادي هزينه كنيد نه اين كه پولتان را دور بريزيد. هميشه سعي كنيد با استفاده از سايت شركت سازنده اطلاعات كافي و لازم را در مورد دستگاه مورد نظر كسب كنيد. با فرض اينكه بتوان نوت‌بوک مناسب را هم شناسايي كرد آيا قادريد عملكرد مجموعه قطعات آن را نيز ارزيابي كنيد؟ آيا اين قطعات با يكديگر هم خواني دارند؟ آیا دارای استانداردهای فنی هستند؟