به نقل از اونجا . آخه استعداد من کشت . یا کشت من استعداد . آقا مطلب مال اینجاستها .
اصولا کسانی که من رو مي شناسن می دونن که من آدم فوق العاده با استعدادي هستم و شديدا تنبل !!! اما وقتي کاري رو بخوام انجام بدم تا تهش مي رم. حدود يک سالي هست که شديدا به آشپزي علاقه مند شدم و اگر روزي اين شغل مسخره ي مشاوره و تحليل و طراحي سيستم هاي مبتني بر وب رو رها کنم مطمئنم که يا مي تونم از نويسندگي خرجم رو در بيارم يا از موسيقي يا از ... آشپزي !!!
هر چند وقت يکبار به سرم مي زنه نصف شب به جاي خوابيدن و وبلاگ ملت رو خوندن آشپزي هاي من در آوردي خودم را انجام بدم. امشب هم يکي از اون شب هاست. اومدم خونه و توي يخچال رو نيگاه کردم. سوسيس و قارچ نظرم رو جلب کرد. سريع دست به کار شدم و قضايي رو عکسش رو در بالا مي بينين حاصل اين کار شد.
نام قضا : هنوز انتخاب نکردم.
مواد لازم :
- سوسيس کوکتل : 2 عدد
- قارچ : ده بيستا !
- آبليمو : يک استکان
- نمک
- فلفل ( منظورم دلمه اي نيست ها .. از اين پودري ها )
- پياز : يک عدد
- شويد خشک : يکم
- سس کچاپ : به مقدار لازم
- آب هم لازمه
- روغن مايع
- تخم مرغ : 1 عدد
وسايل مورد نياز :
- قابلمه
- ماهي تابه
- قاشق چنگال !
- چاقو ( چاغون )
ابتدا يک مقدار آب در قابلمه بريزين. بهش نمک و آبليمو رو اضافه کنين و بزارين تا قشنگ جوش بياد. حالا روي سوسيس ها رو به صورت مارپيچ با چاقو شيار ايجاد کنين که شبيه فنر بشه.. مواظب باشين که نصف نشه. پياز رو به صورت قطعه قطعه در بيارين و دايره هاي ايجاد شده رو از توي هم در بيارين. حالا سوسيس ها و پيازها رو داخل آب در حال جوش حاوي آبليمو بريزين. قارچ ها رو هم درسته بندازين تو آب. بعد از اينکه سوسيس ها باد کرد زير قابلمه رو خاموش کنين. مواظب باشين زياد تو آب نمونه چون مزش رو از دست مي ده.
حالا يک ماهي تابه ي تميز رو بردارين. سوسيس ها رو توي ماهي تابه بندازين. با دقت روغن رو جوري روي سوسيس ها بريزين تا قشنگ کلش روغني بشه. بعد ماهي تابه رو مرتب تاب بدين تا با چرخش سوسيس ها روغن کل سطح سوسيس ها رو بپوشونه .. حالا نمک و فلفل و قارچ و پياز ها رو داخل ماهي تابه بريزين و با حرارت مناسب سعي کنين سرخشون کنين. هرچند که همچين سرخ هم نمي شه. وقتي که سرخ کردن تموم شد. موارد رو از ماهي تابه خارج کنين. مواظب باشين که با يک قاشق بزرگ يا با کمک دو قاشق سوسيس ها رو در بيارين که از هم جدا نشن.
حالا يک تخم مرغ رو داخل ظرفي بشکونين. فلفل و نمک رو بهش اضافه کنين. شويد هاي خشک رو کف دست پودر کنين و بريزين تو ظرف. حالا اينقدر هم بزنين تا سفيده کامل با زرده مخلوط بشه. حاصل رو توي ماهي تابه بريزين و کمتر از يک دقيقه حرارت بدين. مواظب باشين تخم مرغ زياد خشک نشه و وقتي تنها از حالت آبگونه خارج شد زيرش رو خاموش کنين.
حالا محتويات رو هرجور دوست دارين در يک ظرف سفيد (!) تزيين کنين. سس کچاپ فراموش نشه. من براي تزيين از دو تا گيلاس هم استفاده کردم که وقتي کمي تو ظرف بمونه گرم مي شه و مزه ي جالبي داره .. توصيه مي کنم اگر خواستين گيلاس بزارين به تعداد سوسيس ها بزارين که کسی که غذا رو مي خوره بعد از خوردن هر سوسيس يک دونه گيلاس رو هم بخوره.. البته اگر به جاش زيتون شور استفاده کنين خيلي بهتره.
آخر يادتون نره که بعد از تزيين حتما نمک روي ترکيب حاصل بريزين.
ضمنا اگر پيشنهادي براي اسم اين قضا دارين لطفا به من بگين. حق کپي رايت هم محفوظ است.